21 Kasım 2018 Çarşamba

Mükemmel Reklam Ajanslarının Asıl Sırrı

İşletme gelirinizi artırmak için işletme sahipleri satışlarını ilişkisel veya işlemsel olarak görmelidir. Müşterilerinizle geliştirdiğiniz güçlü ilişkiler, iş gelirlerini büyütmek o kadar kolay olur. Zaten sahip olduğunuz işi yeni iş üretmek için büyütmek daha kolaydır.

Güçlü ve sürdürülebilir bir takım oluşturmak için otobüsteki doğru kişileri edinin. Ardından, açık bir sürece sahip olduklarından ve bunlardan ne beklendiğini bildiğinden emin olun. Birçok ajans dijital olarak odaklanmış olsa da, hala oyun planınızı yürütmek için doğru insanlara ihtiyacınız var. Acemi ajans sahiplerine sadece bir ipucu verebilir olsaydım, "ağ, ağ, ağ!" Olurdu. Varlığınızı, sosyal ve olaylarla bilinmeyip, sürekli yeni insanlarla tanışmıyorsanız, o zaman bu yıllık hedeflere varamayacaksınız. Kuyrukta her zaman çok sayıda lider bulunmalı ve bunu gerçekleştirmenin tek yolu sosyal olmak - hem çevrimiçi hem de çevrimdışı olmaktır.

Fikirlerine inan, onları savun ve yaratmayı asla bırakma. Öğrenin. Asla bir uzman olduğunu düşünmeyin - sor, sor ve tekrar sor. Meraklı ol. Odaklanmaktan korkmayın: Çok fazla sayıda yeni ajans sahibi, iyi bir uyum olmasa bile, yoluna çıkan her fırsatı değerlendirir. Nişin yerini ne kadar erken belirleyebilir ve o bölgede uzman olarak konumlandırırsanız, satışlarınız artar. Takımınızın zamanına değer. Görüş ve stratejiniz nihayetinde farklılaştırıcılarınızdır. Ancak, günün sonunda, müşteriler sonuçları sunmak için üstlendiğiniz faaliyetlerden daha fazla para ödüyorlar. Gönderdiğiniz sonuçlara odaklanın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder